ICT AKADEMIJA by Hrvatski Telekom - OTVORENE PRIJAVE!

ICT AKADEMIJA by Hrvatski Telekom - OTVORENE PRIJAVE!

Želiš li se dobro pripremiti za karijeru koja te čeka nakon studentskih dana i dodati crticu u svoj CV, pridruži nam se na ICT Akademiji! Radi se o pet dana interaktivnih radionica, učenja i dijeljenja iskustva stručnjaka iz prakse. Na predavanjima ćeš moći naučiti kako se alati umjetne inteligencija primjenjuju u realnom sektoru, kako se razvija software u mikroservisnoj arhitekturi te kroz board game istražiti agilni pristup vođenju i razvoju projekta. Uz to, kroz interakciju s nama moći ćeš saznati kako urediti svoj LinkedIn profil, oglašavati na društvenim mrežama te kako komunicirati s medijima i zaposlenicima. Na sva predavanja moći ćeš se priključiti online i/li uživo od ponedjeljka 3.6. do petka 7.6.2024.

 

Kako bi znali da možemo računati na tebe, PRIJAVI SE na željena predavanja najkasnije do 31.5.2024. do kraja dana. U nastavku možeš pronaći detaljnije najave predavanja, kao i eksperte koji će stajati iza njih.

 

Inspiriraj se. Nauči. Koristi svoje vještine budućnosti.

 

1. Career talk

  • Snježana Sabljak: Group Leader for Recruitment
  • Sara Prpić: Recruitment and Selection Expert
  • Petar Koružnjak: Recruitment and Selection Expert

 

Pripremi se za svoj posao iz snova! Saznaj kako uspješno pretraživati digitalne platforme za posao, pisati životopis i urediti svoj LinkedIn profil. Uz to, poslušaj koje će ti vještine budućnosti biti korisne u gotovo svakom poslu na koji se želiš prijaviti.

 

 

2. Software razvoj

·         Jelena Markić Glavaš, Research & Design Expert

·         Ivan Sokol, R&D Technical Lead

 

Kroz teorijski i praktični dio predavanja, nauči osnove mikroservisne arhitekture i njenu ključnu ulogu u razvoju softwarea. Također, s nama implementiraj mikroservise (Node.js, Kotlin, Python) te počuj važnost praćenja rada servisa kroz korištenje „observability" alata koji pružaju mogućnost pregleda logova, metrika i tracea.

 

 

3. Može li Gen AI riješiti sve moje probleme?

  • Marko Pavišić, Data Scientist
  • Mate Popović, Principal

 

Što misliš, može li nam sve probleme riješiti generativna umjetna inteligencija? Nakon ovog predavanja, saznat ćeš sve prednosti i izazove umjetne tehnologije te strojnog učenja u telekomunikacijama. Dodatno, čut ćeš kako se ML/AI rješenja primjenjuju u realnom sektoru. Primjerice, kako Gen AI pomaže u transformaciji u data driven kompaniji, itd.

 

 

4. Agile way of work

·         Boris Bajs, Agile coach

·         Matija Ilić, CRM and Digital department Group Lead

·         Tihana Trivić, Head of the operational and business support system department

 

Kroz board game istraži s nama agilni pristup vođenju i razvoju projekta! Zajedno ćemo simulirati životni ciklus projekta te stvarne situacije poput idealnog razvoja, prekratkih rokova, prevelikog opsega posla, dodatne radne snage, financijskih zahtjeva, promjene prioriteta itd. S ostalim studentima donosit ćeš odluke i planirati razvoj u nekoliko krugova igre. Spreman/na si spojiti zabavu s učenjem?

 


5. Digital Marketing

·         Tihana Sedlar, Social Networks Expert

·         Ivana Postružin, Group Leader for Digital Marketing

 

Saznaj kako izraditi strategiju za društvene mreže, koji su primjeri dobre prakse i tips&tricks za uspješni marketing na digitalnim kanalima. Uz to, poslušaj što sve uključuje oglašavanje na digitalnim kanalima (metrike, newsletter, medijski zakup, oglašavanje u aplikaciji, SEO, itd.)

 

 

6. PR & Korporativne komunikacije

·         Ivana Kelčec Suhovec, Corporate Communications Expert

Zašto je PR važan za kompaniju? Kako komuniciramo s medijima i javnosti, a kako sa zaposlenicima? Saznaj što je struka prepoznala i nagradila kroz primjere projekata koji su obilježili internu i eksternu komunikaciju Hrvatskog Telekoma.

 

Pronašao/la si predavanja za sebe? Super! Prijavi se klikom na LINK do kraja svibnja i obogati svoje znanje s nama.

Calendar

This website uses cookies to provide a better user experience and functionality. Find out more