Otvorene prijave za YUFE Student Journey

Otvorene prijave za YUFE Student Journey

Drage studentice i dragi studenti,

kao što ste mogli vidjeti na našim mrežnim stranicama i društvenim mrežama, trenutno je otvoren poziv za prijave na YUFE Student Journey program - priliku koju YUFE mreža 10 europskih sveučilišta nudi svojim studentima. Pozivamo vas stoga da se pridružite na YUFE putovanju kroz deset mladih europskih sveučilišta, gdje vam omogućujemo odabir između više od 600 aktivnosti: od akademskih kolegija do učenja jezika, stručnog usavršavanja, aktivnosti građanskog angažmana, stažiranja i još mnogo toga.

Prijave su otvorene preko YUFE virtualnog kampusa do 24. svibnja, a jedini uvjet za prijavu jest da se uspješno koristite engleskim jezikom.

Više informacija o YUFE Student Journey  programu možete pronaći na stranicama Sveučilišta u Rijeci i YUFE mreže, za sva pitanja molimo vas da pažljivo pročitate najčešće postavljena pitanja (FAQ), a u slučaju da su vam potrebne bilo kakve dodatne informacije, pojašnjenja ili upute slobodno nam se javite na: admission.yufe@uniri.hr.

Pozivamo vas također da se registrirate za online događaj YUFE otvoreni dan - događaj na kojemu ćete moći izravno čuti sve o YUFE prilikama, iskustvima dosadašnjih studenata, raznim ponudama i mogućnostima YUFE studentskog putovanja i kako se pripremiti za prijavu. Također imat će te priliku uputiti pitanja direktno predstavnicima partnerskih sveučilišta. YUFE vam omogućuje da istražite i proširite svoja područja interesa, pružajući vam interakciju sa studentima, regijama, tvrtkama i zajednicama širom Europe.

Calendar

This website uses cookies to provide a better user experience and functionality. Find out more