Case study natjecanja Realizator 2019.!

Case study natjecanja Realizator 2019.!

Realizator je prvo riječko case study natjecanje koje na inovativan način pridonosi suradnji akademske i poslovne zajednice. Uz edukativnu i mentorsku podršku, cilj je istražiti, formirati i prezentirati inovativna rješenja na zadani izazov dok bogati popratni program potiče kreativnost i inovativnost, umrežavanje, stvaranje prvih poslovnih poznanstava i obogaćuje životopis praktičnim iskustvom.

Prva tri najbolja rješenja svakog poslovnog slučaja novčano se nagrađuju u iznosu 3.000 kuna za prvo mjesto, 2.000 kuna za drugo mjesto te 1.000 kuna za treće mjesto. Osim novčanih nagrada, bit će uručena i nagrada za najaktivniji tim, a pobjedničkim timovima Step Ri osigurao je i službeni razgovor za pristup programu besplatne podrške razvoja inovativnih poslovnih ideja.
 
 

Prijaviti se mogu svi studenti u Rijeci u timovima od 2 do 4 člana. Potičemo vas da razmišljate "van okvira” u formiranju timova! Interdisciplinarni pristup, odnosno članovi s različitih fakulteta osigurat će vam širu perspektivu i kreativnost u koncipiranju rješenja.

Prijaviti se možete putem ONLINE obrasca do 27. Listopada 

Više na: http://www.zaklada.uniri.hr/zaklada/2019/10/otvorene-prijave-za-realizator-2019-natjecanje/

Kalendar

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više