„Future ft. Marketing, vol.2“

„Future ft. Marketing, vol.2“

Studenti smjera Marketing u suradnji s Katedrom za Marketing Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci, potaknuti prošlogodišnjim uspjehom organiziraju 9. svibnja 2019. godine događanje pod nazivom „Future ft. Marketing, vol.2".

 

Događanje je predviđeno kroz 3 aktivnosti:

1)      11:00 – 12:00 (dv. Aneks) – Panel rasprava „Iz prve ruke"

- Panelisti su osobe koje su završile naš Fakultet te su kroz godine radnog iskustva stekle zanimljivu marketinšku karijeru. Cilj je studentima kroz diskusiju predočiti što im karijera u marketingu može ponuditi te koja znanja, vještine i kompetencije moraju usvojiti kako bi ih tržište rada prepoznalo.

 

2)      12:10 – 13:00 (dv. Aneks) – Prezentacija projekata Katedre za Marketing „Mlade nade"

- Predstavljanje projekata na kojima su studenti radili na kolegijima Katedre za marketing tijekom kojih su u suradnji s poslovnim subjektima stjecali praktična marketinška znanja, vještine i kompetencije. Cilj je istaknuti najbolje studentske radove, zahvaliti poslovnim subjektima na suradnji te im predstaviti mogućnosti daljnje suradnje.

 

3)      13:00 – 13:45  – Poster druženje „Oaza iskustva"

- Prezentacije studentskih radova kroz postere u postavi coffee – breaka. Cilj je da poslovni subjekti uz kavu, sok i kolačić pogledaju studentske radove, neformalno popričaju s njima, izmjene kontakte i dogovore potencijalnu buduću suradnju.

Kalendar

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više