Globalno natjecanje “Battle of Minds” - otvorene prijave

Globalno natjecanje “Battle of Minds” - otvorene prijave

„Battle of Minds” je inovativan i uzbudljiv izazov koji okuplja mlade i talentirane ljude s poduzetničkim idejama. Ovo globalno natjecanje pruža jedinstvenu priliku za studente i one koji su diplomirali u posljednjih pet godina da učine pozitivne promjene i osvoje vrijedne nagrade. Najboljima na lokalnoj razini slijedi novčana nagrada ili prilika za započinjanje karijere u tvrtki BAT koja u Hrvatskoj direktno zapošljava 1.500 ljudi, dok će prvoplasirani tim na globalnom nivou biti nagrađen s 50 000 funti.

 

Natjecanje se održava u 25 zemalja širom svijeta, a cilj je mladim ljudima približiti važnost praktičnog znanja i suočavanje sa stvarnim poslovnim izazovima te ih potaknuti da budu oni koji će činiti pozitivne promjene u društvu. Timovi, koji se sastoje od 2 do 4 člana, imaju zadatak osmisliti poslovnu ideju koju će u preliminarnoj fazi poslati u formi pitch-a. Natjecatelji mogu odabrati jedan od dva postavljena izazova na temu umjetne inteligencije ili kreiranja potrošačkog brenda.

 

Prijave su otvorene do 12. listopada, nakon čega slijedi natjecanje na lokalnoj razini koje traje do 30. studenog, a potom se najuspješniji plasiraju u nastavak natjecanja na globalnoj razini.

 

Prijaviti se može putem linka: About the Competition - Battle of Minds 2024 (bat-battleofminds.com)

 
Sretno!

Kalendar

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više