HANFA - studentska stručna praksa

HRVATSKA AGENCIJA ZA NADZOR FINANCIJSKIH USLUGA

objavljuje NATJEČAJ za obavljanje studentske stručne prakse u 2024. godini


Pozivamo studente koji bi se htjeli upoznati s poslovima koji se obavljaju u Hrvatskoj agenciji za nadzor financijskih usluga na iskazivanje interesa za obavljanje prakse tijekom 2024. godine u skladu s navedenim uvjetima:

 

1.     Uvjeti za prijavu:

·         status redovitog studenta

·         upisana prva ili viša godina studija čiji program odgovara poslovanju i potrebama Hanfe – studij ekonomije, prava ili matematike

·         redovitost školovanja (upis godine za godinom i uredno izvršavanje studentskih obveza)

·         regulirano obvezno zdravstveno osiguranje za vrijeme obavljanja prakse

·         hrvatsko državljanstvo.

 

2.     Kriteriji odabira:

·         podudarnost programa studija s poslovanjem i potrebama Hanfe

·         procjena motivacije i interesa

·         visina prosjeka ocjena.

 

3.     Potrebni dokumenti:

·         životopis

·         dokaz o statusu redovitog studenta

·         dokaz o položenim ispitima i ocjenama

·         domovnica

·         uputnica obrazovne institucije za studente kojima je praksa obvezna (ako je na stranom jeziku, potreban je prijevod ovlaštenog sudskog tumača).

 

Nakon provedenog natječajnog postupka, na temelju uvjeta i kriterija odabira, odabranim studentima bit će omogućeno obavljanje studentske stručne prakse u Hanfi u trajanju od 10 do 15 radnih dana. Praksa će se obavljati po dogovoru od lipnja do rujna 2024., a nakon završetka studentu će biti izdana odgovarajuća potvrda. Za obavljanje prakse studentima se ne plaća naknada niti se podmiruju bilo kakvi drugi povezani troškovi (prijevoz, smještaj i sl.).

 

S razlozima i načinima prikupljanja osobnih podataka, kao i s načinom na koji se oni koriste studenti se mogu upoznati putem poveznica Pravila privatnosti i Obavijest o obradi podataka – praksa na našim internetskim stranicama (www.hanfa.hr).

 

Zainteresirani studenti mogu se prijaviti popunjavanjem elektroničke prijavnice uz dostavu svih traženih dokumenata u digitalnom ili skeniranom obliku. Rok za prijavu je 2. lipnja 2024. godine.

 

 

KLASA: 132-01/24-01/01

URBROJ: 326-01-30-33-24-1

Zagreb, 22. svibnja 2024.

 

 

Dodatne informacije nalaze se na mrežnoj stranici HANFE.

Kalendar

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više