Otvorene prijave za Realizator Learn & Mingle modul

Otvorene prijave za Realizator Learn & Mingle modul

LEARN & MINGLE interaktivni je modul case study natjecanja Realizator s ciljem učenja, umrežavanja i druženja. Tri događanja bit će održana u kreativnom centru Ri.Hub (Ivana Grohovca 1a, Rijeka).

Speed date Realiziraj se!

Imate ideju rješenja poslovnog slučaja, ali i bezbroj pitanja i nedoumica? Voljeli biste dobiti stručni savjet?
14. studenog 2019. u 18:00 sati
Predviđeno vrijeme trajanja: 90 minuta
Broj sudionika: 24
 

Zaklada Sveučilišta u Rijeci i StartUp Inkubator Grada Rijeke udružili su snage u inovativnom programu Speed date Realiziraj se!
 
Analizirajući potrebe i povratne informacije natjecatelja, uočena je potreba za pojedincima s iskustvom koji bi studentima bili na raspolaganju za pitanja i nedoumice s kojima se susreću tijekom izrade rješenja. Stoga koristimo ovaj poznati format u svrhu dinamičnog mentorskog programa.
Prijave i više informacija na POVEZNICI. Rok za prijavu je 12. studenog 2019.
 
 
Master Class Journey to Work

Put do posla je izazov koji čeka svakoga. Želite znati kako se pripremiti i pokazati svoje najbolje kvalitete novom poslodavcu?
18. studenog 2019. u 17:00 sati
Predviđeno vrijeme trajanja: 90 minuta
Broj sudionika: 25
Priprema je ključna, a svaki razgovor za posao je vježba iz koje možemo nešto naučiti. Osim isključivo edukativnog, radionica će svojim konceptom biti i poticajnog karaktera te će potpomoći mladima i u osobnom pogledu po pitanju ”Što ako sve to napravim, a ne dobijem posao?”, a između ostalog bit će upoznati i sa životnim iskustvima drugih polaznika i predavača te njihovog puta karijere i drugim primjerima gdje je motivacija ključ uspjeha, a mladi nova snaga zajednice.
Prijava i više informacija na POVEZNICI. Rok za prijavu 16. studenog 2019.
 

Tribina Dual Career: Business or Pleasure?

Je li „power couple" samo mit? Ako ne, kako (ne) funkcioniraju dvije karijere?
21. studenog 2019. u 18:00 sati
Predviđeno vrijeme trajanja: 90 minuta

Ekonomske i ideološke promjene koje su proteklih desetljeća obilježile svijet u velikoj su mjeri utjecale na položaj pojedinaca u poslovnom svijetu, nepovratno promijenivši i način funkcioniranja modernih parova i obitelji. Spomenuto posebno vrijedi u slučajevima kada oba člana para imaju karijeru. Stoga nam je izuzetno drago ugostiti uspješne privatno-poslovne parove s kojima ćemo među prvima otvoriti temu i diskusiju o izazovima dvostruke karijere.
Više informacija na POVEZNICI

Kalendar

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više