Tjedan karijera 2022.

Tjedan karijera 2022.

Ekonomski fakultet Sveučilišta u Rijeci i ove godine organizira Tjedan karijera od 7. do 11. studenog 2022. godine, a u aktivnostima ovogodišnjeg programa sudjelovat će  više od 50 predavača iz gospodarstva.

 

Profesori Ekonomskog fakulteta u Rijeci na jedan dan ustupit će svoja mjesta direktorima banaka, menadžerima, marketinškim stručnjacima, poduzetnicima, računovođama i drugim uspješnim predavačima iz prakse koji će studente informirati o  mogućnostima koje im se nude na tržištu rada, važnosti kontinuiranog razvijanja osobnih i profesionalnih vještina, trendovima u gospodarstvu kao i brojnim prilikama koje će im se nuditi po završetku studiranja.

Cjelokupno događanje održava se kao dio aktivnosti unutar EU projekta: „Povećanje zapošljivosti studenata kroz unapređenje Centra za karijere i razvoj stručne prakse – CEZAR". Projekt je sufinanciran iz Europskoga socijalnog fonda (ESF), Operativnoga programa „Učinkoviti ljudski potencijali 2014. - 2020." o kojem možete više doznati ovdje.


Cjelokupni program Tjedna karijera dostupan je OVDJE, a sve informacije o nadolazećem Tjednu karijera moći ćete pronaći na našim službenim stranicama i na našim društvenim mrežama.


Za više informacija slobodno nam se obratite na karijere@efri.hr.


Kalendar

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više