Trodnevni program za studente o izradi poslovnog plana

Trodnevni program za studente o izradi poslovnog plana

U sklopu EU projekta: „Povećanje zapošljivosti studenata kroz unapređenje Centra za karijere i razvoj stručne prakse – CEZAR", čiji je nositelj Ekonomski fakultet Sveučilišta u Rijeci, Centar za karijere organizira trodnevne radionice na temu: "Radionice uspješnog planiranja poslovnog poduhvata te bolje razumijevanje i upravljanje financijskim pokazateljima”. Radionice će se održati 2., 3. i 4. studenog 2022. godine u dvorani Aneks Ekonomskog fakulteta u Rijeci u terminu od 16 do 19 sati.

 

Broj mjesta je ograničen te se prijave odobravaju redom zaprimanja. Prijaviti se možete OVDJE.

 

U okviru programa polaznici će ovladati metodologijom izrade poslovnog plana te primijeniti stečena znanja i vještine na primjerima.

 

Program trodnevne radionice:

1. sadržaj i svrha izrade poslovnog plana,

2. analiza tržišta i marketinški plan,

3. financijski izračuni (prodaje, proizvodnje, robe, usluga),

4. obračun obveza prema izvorima financiranja, i dr.

 

O predavaču:

 

Nakon studija nastavio je s usavršavanjem na području leadershipa i managementa u Europi, Americi i Aziji te akumulirao petnaest godina iskustva u kreiranju i provođenju projekata, edukacija i konferencija na tri kontinenta. Danas radi kao direktor Riječke razvojne agencije Porin. Poslovni savjetnik i trener je iz područja leadershipa, managementa, komunikacije, poslovnog i osobnog razvoja.

Kalendar

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više