UPISI U u 1. god. DIPLOMSKOG studija 24/25

 O B A V I J E S T

O UPISU U PRVU GODINU SVEUČILIŠNOG DIPLOMSKOG STUDIJA

U AK. GOD. 2024./2025. U PRVOM ROKU

 

RANG LISTE


rang lista International Business

rang lista International Business stranci (izvan EU)

rang lista Poduzetništvo izvanredni studij

rang lista Poslovna ekonomija on-line studij

rang lista Poslovna ekonomija redovni studij

 


 Upisi na temelju rang lista su od 26., 27. i 30. rujna 2024. od 8:00 do 14:00 sati.

Upisi će se obavljati na daljinu (online) putem web aplikacije.

 

Svi kandidati koji su ostvarili pravo upisa trebaju 26.09.2024 do 09:00 sati napraviti upis putem linka koji su dobili na svoju e-mail adresu i čekati da im se potvrdi upis.

 

POSTUPAK

 

Pristupnici će u svoj pretinac e-pošte (e-mail) dobiti upute za upis i poveznicu (link) za internetsku aplikaciju do 08:00 sati 26. rujna 2024. Molimo pristupnike da provjeravaju svoj e-­mail kako bi se pravovremeno prijavili na aplikaciju upisa (za svaki slučaj provjerite i pretinac spam - neželjena pošta).

Upisi će biti održani prema slijedećem rasporedu:

26.09.2024. – Poslovna ekonomija Online smjerovi od 08:00-10:00 sati

26.09.2024. – Smjer Poduzetništvo izvanredno, klasično studiranje od 08:00-10:00 sati

27.09.2024. - Poslovna ekonomija Redovni studij od 08:00-10:00 sati

30.09.2024. – Poslovna ekonomija Redovni studij International Business (studij Međunarodno poslovanje na engleskom jeziku) od 08:00-10:00 sati

 

Prije pristupa aplikaciji potrebno je pripremiti sljedeće dokumente u elektroničkom obliku:

Obvezni dokumenti:

-          Osobna fotografija - u JPEG ili PNG formatu

 

Ukoliko je kandidat završio sveučilišni prijediplomski studij na Ekonomskom fakultetu u Rijeci, ne treba pohranjivati sliku, već će se koristiti slike sa sveučilišnog prijediplomskog studija.

 

-          Osobna iskaznica - obje strane - u PDF-u, JPEG ili PNG formatu

-          Dokaz o uplaćenim troškovima upisa - u PDF, JPEG ili PNG formatu

-          Dokaz o uplaćenim troškovima školarine (izvanredni studij, on-line studij i Međunarodno poslovanje na engleskom jeziku)  - u PDF, JPEG ili PNG formatu

-          za studente izvan Rijeke i bliže okolice - Potvrda o prebivalištu izdana od strane MUP-a - u PDF, JPEG ili PNG formatu

Dodatni dokumenti:

-          (1) Studenti koji su već studirali na nekom visokom učilištu u RH u statusu redovitog studenta na diplomskom studiju - ispisnica s visokog učilišta (u PDF, JPEG ili PNG formatu)

-          (2) Studenti koji su već studirali na nekom visokom učilištu u RH u statusu izvanrednog studenta na diplomskom studiju - Potvrdu visokog učilišta (u PDF, JPEG ili PNG formatu)

-          (3) Strani državljani - uvjerenje o osobnom identifikacijskom broju (OIB-u) za strance, izdaje Ministarstvo financija, Porezna uprava (u PDF, JPEG ili PNG formatu)

-          Dokaz o uplaćenim troškovima participacije u školarini za one studente koji su je dužni platiti (u PDF, JPEG ili PNG formatu) - više detalja na sljedećoj stranici.

 

Pristupnik treba obaviti prijavu upisa koristeći internetsku aplikaciju počevši od 08:00 do 09:00 sati 26. rujna 2024. U pojedinim koracima prijave pristupnik će dobiti detaljnije upute. Nakon što je pristupnik obavio cjelokupni proces prijave izvršit će se upis pristupnika o čemu će isti biti obaviješten elektroničkom poštom.

U slučaju neispravne i / ili nepotpune dokumentacije, od pristupnika će se zatražiti njezina dopuna koju isti treba ispraviti ili dopuniti u aplikaciji.

 

 

 

 

TROŠKOVI UPISA I ŠKOLARINA

Ekonomski fakultet u Rijeci, Ulica Ivana Filipovića 4, 51000 Rijeka

IBAN: HR8623600001101586015 (Zagrebačka banka d.d. Zagreb)

Poziv na broj: OIB pristupnika

Svrha uplate

Iznos

 UPISNINA (uplaćuju svi)

58,20 EUR/

 ŠKOLARINA za izvanredni studij (on-line studij)

730 EUR/

 ŠKOLARINA za Međunarodno poslovanje na engleskom jeziku

1.061,78 EUR/

ŠKOLARINA za studente u izvanrednom statusu - strance na smjeru Financije (sustav učenja na daljinu - online studij) + troškovi upisnine 132,72 EUR/

1.459,95 EUR/

 

 

Napomena: Kandidati koji su već studirali u redovitom statusu na teret Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta, moraju uz uplatu poslati i I S P I S N I C U s prethodnog fakulteta. Kandidati koji su studirali uz osobne potrebe ili izvanredno, moraju dostaviti potvrdu o statusu na prethodnom fakultetu.

 

Student koji je koristio pravo studiranja na nekom od visokih učilišta u RH u statusu redovitog studenta bez plaćanja studija te mijenja studij i ponovno upisuje 1. godinu studija iste razine u statusu redovitog studenta, obvezan je uplatiti puni iznos participacije (730 eura) u troškovima studija.

 


Prijediplomski studij Diplomski studij Poslijediplomski studij Study Programs in English

Kalendar

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više